Thursday, May 9, 2013

sepanjang sem SATU

jarang update kan? tiba tiba feeling datang nak buat entry sepanjang semesta SATU yang dah dua tiga hari berlalu .
see ? pelajar politeknik biasa je . bukan premier .
sepanjang ENAM bulan , tapi tak sampai enam bulan rasanya . tak kisah la . lecturer , budak budak kelas pun ok . jadi masalahnya bila sabtu ahad ramai budak balik kafe tak bukak . satu hal kena keluar bandar beli makanan . aku lah orang yang paling malas sangat bila nak keluar . gambar kat atas nie la tempat mnunggu bas pergi "bandar muadzam" yang serba indah tu . biase keluar hari sabtu la sebab ada 'pasar sabtu'. kenapa pasar sabtu? sebab pasar tu ada hari sabtu je . huhuhu . cerita pasal yang lain .
bakal2 akauntan . seramai 23 orang . amiiinnn . (gambar aku tak ada . jangan cari)
ramai dari selangor n johor . yang lain terengganu , rompin , keratong .
nie miera a.k.a mia . comel kan ? dia banyak cakap . tapi aku je tak banyak cakap . HAHA kenal dia nie dalam group pms sejak awal2 tau dapat poli . sampai sekarang jadi kawan :) nak tau apa apa , tengok blog Gades Miera
dua gambar nie dari "newanewa" . sampai sekarang aku tertanya ape la nama tu . tapi tak tertanya . haha . dari tudung merah tu kak nik - kelantan (panggil akak sebab lebih tua dari kitorang) , nadzirah , pipie , lya , amal , dyla , aku n tudung corak mata sepet tu eykin . kiri kanan tu orang yang sama . gile2 perangai diorang nie . tapi apa2 tetap bersama . sayang korang . 

ok daa ~

4 00 cute + kacak ^__^:

CikSofa ;) said...

aku mana? :p

nur nadzirah said...

@CikSofa ;) ade terselit belakang aku .

Dak Fisha said...

cewahhhh. hehehhe. best tak poli situ ???

nur nadzirah said...

@Dak Fisha : not bad la sis...oke la jugak.huu